Soal UKK Bahasa Sunda Kelas 2 SD

68 views

Soal Revisi adalah blog yang berbagi informasi Soal UKK Bahasa Sunda Kelas 2 SD, yang mana file-file ini erat hubungannya dengan Bank Soal,Download,SD,Soal UKK Kls 2, berikut ini adalah kumpulan dari berbagi sumber tentang Soal UKK Bahasa Sunda Kelas 2 SD yang bisa bapak/ibu gunakan dan diunduh secara gratis pada tautan link dibawah ini.

Soal UKK Bahasa Sunda Kelas 2 SD

Soal UKK Bahasa Sunda Kelas 2 SD : 

Soal UKK Bahasa Sunda Kelas 2 SD

Ulangan Kenaikan Kelas (UKK)

Mata Pelajaran : Bahasa Sunda
Kelas/ Semester : II (Dua)/ 2 (Satu)
Hari/ Tanggal : …………………………….
Waktu : 90 menit

Kampung Naga
Jaman baheula di kota Tasikmalaya persisna di Desa Neglasari aya pilemburan nu katelah Kampung Naga. Kacaritakeun di Kampung Naga teh masih seueur keneh pantrangan, diantarana
-Dina dinten Salasa sareng Saptu teu kenging nyarioskeun asal usul karuhun
-Dua dinten sakali kedah ngayakeun upacara Hajat Sasih, nyaeta upacara kangge ngahormat karuhun.

I. Eusian titik-titik dihandap ieu  !
1. Judul dongeng diluhur nyaeta ……..
2. Kampung Naga ayana di kota ……..
3. Kampung Naga ayana di Desa ……..
4. Teu kenging nyarioskeun karuhun teh dina dinten ……..
5. Upacara pikeun ngahormat karuhun disebut upacara ………

II.Cakra (X) huruf a, b atawa c dina jawaban anu bener  !

1.Dongeng teh kajadiannana waktu ….
A. Baheula B. Isukan C. Pageto

2.Nami jalmi nu kalebet pahlawan nyaeta ….
A. Otto Iskandar Dinata B. Nyi Endit C. Hasan

3.Tokecang – tokecang balegendir ….
A. Kosong B. Tosblong C. Bolong

4.Urang kudu ngariksa awak, biasakeun mandi isuk jeung ….
A. Beurang B. Sore C. Peuting

5.Rini juara … sa Kota Bandung
A. Tari B. Maca C. Ngawih

6.Wawan niup suling , ari Agus nepak ….
A. Goong B. Kacapi C. Kendang

7.Pa Ajat sakulawarga pariknik ka ….
A. Kebon binatang B. Taman lalulintas C. Ancol

8.Nyi Endit teh jalmi dina dongeng ….
A. Sangkuriang B. Situ Bagendit C. Si Leungli

9.Kecap pedit sasaruanana tina kecap …..
A. Bageur B. Koret C. Berehan

10.Cara nulis kalimat nu bener, nyaeta ….
A. Dung, kamana tadi ?
B. Candak bukuna
C. Ren, pangmeserkeun permen  !

Soal yang selengkapnya silahkan KLIK DISINI
download